top of page

Dreams on Ice
- et eventyr fra 11. etage

Manuskript, Instruktion: Annette Mari Olsen & Katia Forbert Petersen

Fotograf: Katia Forbert Petersen

Klip: Annette Mari Olsen

Producere: Annette Mari Olsen & Katia Forbert Petersen

 

Varighed: 72 minutter

 

Produceret af Sfinx Film/TV i co-produktion med dk4

Dreams on Ice – et eventyr fra 11. etage
Afspil video

Dokumentaren foregår i og omkring de ikoniske, lyserøde højhuse i Brøndby Strand på Københavns Vestegn. Her har filmens hovedperson Vivian boet på 11. etage i toogfyrre år – med en pragtfuld udsigt, der minder hende om hendes tidligere jetset liv i New York i 60’erne.

Men en sort sky hænger over huset og over Vivians lykkelige liv, for huset skal rives ned, og hun ved ikke, hvor hun skal flytte hen. For sin lille hund Davina nynner hun den gamle amerikansk slager: ”… Que sera, sera, Whatever will be will be, the future is not ours to see, Que sera, sera …”

Hun holder fast ved den optimisme og farverige livsstil, som hun har mestret siden sin ungdom. Makeuppen skal være i orden, uanset om man er 75 eller 25. Filmen indeholder unikke arkiv optagelser. I fire generationer har Vivian og hendes familie filmet deres liv med specielt fokus på familiens passion for skøjtning, som de har dyrket som sport og som kunst. Familiens liv har altid været præget af drømme på isen, med alt det eventyrlige, der

følger med.

Om eventyret på 11. etage fortsætter eller synker i grus sammen med højhuset, må man se filmen

for at finde ud af.

bottom of page